Tiedote – Siliä ja MySome yhdistyvät

Tiedote yrityskaupasta

MySome Oy

Siliä Oy

 

Julkaisuvapaa 10.8.2020

 

MySome vahvistaa sosiaalisen median strategista osaamista yrityskaupalla

Sosiaalisen median toimisto MySome Oy ostaa Siliä Oy:n koko osakekannan. 

MySome on rohkeudestaan ja nuorista osaajistaan tunnettu sosiaalisen median toimisto. “Meidän tavoitteenamme on olla Suomen johtava sometoimisto – Siliän osto syventää MySomen sosiaalisen median strategista osaamista tuoden mukanaan myös isoja asiakkuuksia”, kertoo toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja Jenni Kynnös. “Koronakevään iskuista huolimatta MySomen liikevaihto kasvoi yli 50 % verrattuna viime vuoteen.”

Sosiaalisen median toimisto Siliä tunnetaan Tubecon-tapahtuman starttaamisesta, Suomen ev.lut. kirkon valtakunnallisesta vaikuttajamarkkinoinnista ja Viacomin SlimeTime-jenkkikonseptin lanseeraamisesta Suomessa. Kampanjoiden ja tapahtumamarkkinoinnin lisäksi Siliällä on pitkäjänteisiä sosiaalisen median asiakkuuksia. Esimerkiksi YIT:n sosiaalisen median strategisena kumppanina Siliä on toiminut jo viiden vuoden ajan.

 

TikTok kiinnostaa yrityksiä

MySome tarttuu rohkeasti uusiin sosiaalisen median sisältömuotoihin. Tekemisen ytimessä ovat aina asiakkaiden tavoitteet, joiden pohjalta kanavavalinnat tehdään. Juuri nyt yrityskenttää kiinnostaa TikTok. 

“TikTok-sisällöntuotantoomme luottavat muun muassa McDonald’s, Musti ja Mirri, Taffel, Cloetta ja Verkkokauppa.com. TikTokin sitouttavuus on aivan omaa luokkaansa – videot keräävät orgaanisesti jopa miljoonia näyttöjä”, Kynnös kertoo.

 

MySome tuplaa henkilömääränsä

Siliän entinen toimitusjohtaja Tiia Hamro-Drotz kertoo arvojen ja näkemysten kohdanneen heti Kynnöksen kanssa. Yritysosto mahdollistaa Siliän henkilökunnalle urapolulla etenemisen ja uusia haasteita. “Siliän henkilöstö ja asiakkuudet saavat hyvän kodin MySomelta”, Hamro-Drotz iloitsee. 

Yrityskaupan myötä MySome kasvaa 18 hengen toimistoksi. Tavoitteena on kasvattaa tiimiä vielä syksyn aikana.

MySomen asiakkaita ovat mm. Orkla, Nutrolin, Servaali ja Newsec. 

 

MySome Oy

Perustettu vuonna 2017
Liikevaihto 672 000 euroa vuonna 2019
Henkilöstöä 18

 

Jenni Kynnös

CEO, MySome Oy

050 596 1813

jenni.kynnos@mysome.fi

 

Tiia Hamro-Drotz

044 016 9249

tiia.hamro-drotz@silia.fi