Hei ystävät!

Meillä on riemukkaita, ravisuttavia ja luopumisestakin kertovia uutisia. Nimittäin yrityskaupasta kertovia uutisia. MySome Oy on ostanut Siliä Oy:n elokuusta 2020 alkaen.

Siliän osaaminen, palvelut, asiantuntijatiimi sekä asiakkuudet saavat uuden kodin ja uutta osaamista MySomesta. Yritysten yhteinen tavoite on nousta Suomen johtavaksi sometoimistoksi. Siliän asiantuntijoista Noora Kehusmaa, Sara Miesmaa, Sisko Mäkinen ja Jenna Ojala jatkavat nykyisten asiakkuuksien parissa palvellen. Jatkossa koko 17 henkisen jengin löydät Helsingin Kalasatamasta.

MySome!

MySome on vahvassa kasvussa oleva nuori sometoimisto, joka Siliän lailla auttaa asiakkaitaan onnistumaan sosiaalisessa mediassa. Palveluina tutut somestrategiat, sisällöt ja taktinen mainonta. Kanavapalettiin taas kuuluu Facebook, Instagram, Jodel, LinkedIn, Pinterest, Twitter, TikTok ja Youtube. Yrityskauppa vahvistaa molempien yritysten asiakkaille tarjottavia palveluita.

Toimitusjohtaja Jenni Kynnös tulee tutuksi nykyisille asiakkaillemme nyt elokuusta alkaen, tavataan livenä ja tilanteen mukana etänä. Palveluihin pääsee jatkossa tutustumaan verkossa mysome.fi.

 

Yrityskaupan taustaa

”Me yrittäjät päätimme jo vuonna 2019, että Siliän on aika ottaa seuraava askel eteenpäin. Halusimme kasvattaa Siliää, mahdollistaa oman jengin urapolut ja saada uutta virtaa tekemiseen.

Palveluprosessimme oli hioutunut, kaikki asiakkuudet pitkäjänteisiä sopimuksia ja meillä yrittäjillä vahva muutoksen tahto. Yrityksen myyminen oli yksi relevantti vaihtoehto millä yrityksen kasvua voi vauhdittaa ja MySomen kanssa neuvottelut johtivat nopeasti yrityskauppaan. Meidän molempien arvot kohtasivat ja sama toimiala vauhditti yrityskauppaa. Siliä on konkari ja samalla somen pioneeritekijä, MySome taas vahvasti kasvava nuori toimija.

Menestys meille tarkoittaa, että kaikki työt tehdään korkealla pieteetillä, asioihin paneutuen ja asiakkaiden 100 % luottamuksen saavuttaen. Halusimme tarjota myös muille töitä, olla työnantaja ja todella hyvä työpaikka. Satsasimme mm. kouluttautumiseen ja oman jengien omien unelmien tukemiseen. Yrittäjän näkökulmasta katsottuna tasainen ja turvallinen liiketoiminta mahdollisti myös vuosien aikana tehdyt kokeilut ja intohimoprojektit. Kukin meistä sai myös vuorollaan tehdä kiinnostavia prokkiksia ja haastaa itseään.

Ja sitten toisaalta olimme koko ajan aallon harjalla ja aina yleensä vähän edellä. Olimme luomassa Tubeconia, ensimmäisten joukossa tekemässä Youtubea, rakentamassa vaikuttajamarkkinoinnista tunnustettua toimialaa Suomeen ja yleensäkin jeesaamassa erilaisia organisaatioita somemarkkinoinnin pariin!

Tälle kaikelle on luvassa luontevaa jatkoa uuden yrittäjän johdolla!” 

Ja sitten ne heipat!

Siliän omistajista ja yrittäjistä Hanna Liimatainen ja Johanna Teräväinen jäivät pois elokuun 2020 alusta ja Tiia Hamro-Drotz jatkaa uusien tiimien tukena lokakuuhun 2020 saakka. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat meidän osalta avoinna, mutta pilke silmäkulmassa pysyy ja kiinnostavien projektien metsästys jatkuu!

Lämmin kiitos teille kaikille ja halataan kun se sallitaan, ja kun taas tavataan. Sitä ennen pidetään yhteyttä verkossa, tämä matka ja nämä vuodet ovat olleet hienot!

Tiian tavoittaa lokakuuhun saakka tiia@silia.fi ja siitä eteenpäin +358 44 016 9249.

Hannan tavoitat jatkossakin +358 50 537 0515 ja Johannan +358 40 9885.

Puspusmoi!