Kesän 2019 parhaat vaikuttajayhteistyövideot

Halusimme käydä läpi kesän vaikuttajayhteistyövideoita Youtubesta. Vastaan tuli kaikenlaista – tässä kirsikat kakun päältä!

Jokainen näistä vaikuttajayhteistyövideoista on onnistunut omalla tavallaan. Se, mikä yhdistää kaikkia videoita, on aitous. Tästäpä iloa ja inspiraatiota sinulle, joka pohdit vaikuttajayhteistyötä Youtubessa!

Järjestys on julkaisupäivien mukainen.

 

KOKO PERHE LAIVALLA – KESÄN ENSIMMÄINEN LOMA! | Perhevlogi – Äidin Puheenvuoro – 4.6.2019

Viking Linen kanssa toteutetussa yhteistyövideossa lapsiperhe lähtee laivalle. Videolla esitellään laivan palveluita lapsiperheen näkökulmasta: käsittelyyn pääsevät ruokailu, shoppailu, lasten viihtyminen ja erilaiset aktiviteetit laivalla. Musiikkia käytetään videolla kivasti kerronnan välineenä. Nopeutuksetkin toimivat, ja hyvä fiilis välittyy selvästi katsojalle.

Äidin Puheenvuorolla on parhaillaan käynnissä erittäin kiinnostava kaupallinen yhteistyö: koko perhe on muuttanut vuodeksi Sodankylään! Vaihtovuosi Sodankylässä -soittolistan löydät täältä.

 

Viikon tärkein video. #PRIDEWEEK – Tuure Boelius – 28.6.2019

Tärkeä aihe ja todella luonteva yhteistyö! Amnestyn, Kirkon Ulkomaanavun ja Suomen Punaisen Ristin Vain ihmisiä -kampanja ja Tuure vaikuttajana mätsäävät hienosti. Videolla haastatellaan Setan puheenjohtaja Sakris Kupilaa. Upeaa, että Tuure puhuu kohderyhmälleen trans-ihmisten asioista, sillä Tuure tavoittaa nuoria monipuolisesti eri taustoista.

 

ISKÄ PRANKKASI MUA KARHUAITAUKSESSA! – Tixtuu – 9.7.2019

Hauska ja toiminnallinen video. Korkeasaari on hyvä yhteistyökumppani, sillä eläintarhasta saa kevyellä vaivalla hauskaa sisältöä ja ketäpä eivät söpöt eläimet kiinnostaisi! Video sisältää sopivassa suhteessa infoa ja viihdettä: tubettaja Tixtuu pääsi kurkkaamaan Korkeasaaren kulissien taakse ja tarjosi mahdollisuuden myös meille katsojille. Kokonaisuutena kiva ja kevyt kesävideo, joka on varmasti innostanut katsojia lähtemään Korkeasaareen!

 

Sähkömenopelit testissä & palloiluhaaste! – Vinkare – 24.7.2019

Vinkare toteutti laadukkaan testivideon Verkkokauppa.comille. Tämä on erittäin luonteva yhteistyö: videolla testataan erilaisia sähköisiä kulkuvälineitä ja pelataan pallopelejä. Lisäksi Vinkare testailee Verkkokaupasta saatavia eräilykamppeita. Paljon hauskaa kesäpuuhaa yhdellä videolla!

Vinkare on Suomen tubeskenen kuvaajapro – videot ovat takuulla laadukkaita kaikin puolin! 

 

Anna itsellesi aikaa – Pernilla Böckerman – 30.7.2019

Kesä oli täynnä mitä erilaisimpia yhteistöitä äänikirjapalvelu Nextoryn kanssa. Pernillan vlogi tuntui näistä luontevimmalta. Yhteistyö ei jäänyt pelkäksi mainokseksi esimerkiksi videon alkuun vaan sovellus oli mukana videon tapahtumissa. Videolla oli myös henkilökohtainen meininki: vlogissaan Pernilla avautui viime kevään kiireistä ja siitä, miten hän reagoi kiireeseen ja kiireettömyyteen.

 

 

Heräsikö inspiraatio vaikuttajamarkkinoinnin suhteen? Lue seuraavaksi suuri tietopakettimme vaikuttajamarkkinoinnista. Mikäli kaipaat apua vaikuttajamarkkinointikampanjan konseptointiin ja tuotantoon, ota meihin yhteyttä!