Siliän palvelut

Siliä on sosiaalisen median asiantuntija. Autamme yrityksiä tavoittamaan kohderyhmänsä ja luomaan aitoa vuorovaikutusta verkossa.

Olemme tekevien tyyppien toimisto, joka on asiantuntijuudessaan aina aallon harjalla. Tekemämme suunnitelmat ja strategiat on helppo viedä käytäntöön. Uskomme, että keinojen tulee olla kaikista tuoreimmat, ja niiden tulee johtaa mitattaviin tuloksiin. Sisällöt suunnittelemme osallistaviksi ja innostaviksi. Tapamme tehdä on aina aitoa ja luotettavaa.

PALVELUT

STRATEGINEN SUUNNITTELU

Markkinointiviestinnän ja sosiaalisen median strategiatyön tulee olla sellaista, jonka voi vaikeuksitta viedä käytäntöön. Siliän tekemät strategiat ottavat kantaa tehtyyn työhön ja sieltä saatuun dataan, määrittelevät kohderyhmät ja mittarit ja asettavat tavoitteet yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Strategiatyöstä syntyvät some- ja sisältösuunnitelmat, julkaisu- ja jakelusuunnitelmat sekä ohjeistukset tekemiseen.

SOMEKANAVAT JA SISÄLLÖT

Sosiaalisen median sisällöt pitää suunnitella ja toteuttaa yrityksen arvoista käsin ja kohderyhmää ajatellen. Siliän palveluita ovat mm. sosiaalisen median kanavien käyttöönotto ja lanseeraus, kehittäminen ja analysointi, sisällöntuotanto, maksettu mainonta ja raportointi. Kaiken tekemisen keskiössä ovat aidot ja tavoitteen mukaiset sisällöt, joista syntyvät vaikuttavimmat somekampanjat.

VAIKUTTAJA­­MARKKINOINTI

Vaikuttajamarkkinointi on parhaimmillaan sellaista yhteistyötä mielipidevaikuttajien ja sosiaalisen median vaikuttajien kanssa, josta hyötyvät kaikki: niin yritys, vaikuttaja kuin yleisö, jolle sisältö on suunnattu. Pohjalle kannattaa tehdä vaikuttajamarkkinoinnin strategia, minkä jälkeen suunnitellulla konseptilla ja vaikuttajien kartoitustyöllä on mahdollisuus onnistua. Vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelijana ja toteuttajana Siliä toimii aina puolueettomana tahona eli valitsee asiakkaan kampanjaan juuri siihen sopivimmat vaikuttajat tehden yhteistyötä kaikkien eri agentuurien kanssa.

VIDEO JA YOUTUBE

Youtube on maailman toiseksi käytetyin hakukone ja video sisältömuotona dominoi verkossa ja somessa, kaikissa kanavissa. Siliä auttaa hyödyntämään videota ja sen eri muotoja sosiaalisen median kanavissa ja toteuttaa videokonseptit, julkaisu- ja jakelusuunnitelmat, vloggaamisen, livelähetykset sosiaalisessa mediassa, videoiden editoinnin ja maksetun mainonnan Youtubessa.

KOULUTUKSET

Siliä sparraa ja kouluttaa sosiaalisesta mediasta, yhteisömanageroinnista ja videoista. Lisäksi Siliä pitää trendikatsauksia ja taustoittavia koulutuksia aina ajan hermolla. Usein koulutukset räätälöidään yritysten tai toimijoiden tarpeisiin, mutta satunnaisesti tarjolla on myös avoimia koulutuksia.

OTA YHTEYTTÄ

Ollaanko teillä siinä pisteessä, että olisi aika nostaa somemarkkinointi tavoitteellisemmalle tasolle? Hyvä niin! Me voimme jeesailla siinä koulutuksin, workshopein tai käärimällä hihat ja pistämällä pyörät pyörimään ihan käytännössä. Ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!

Tiia Hamro-Drotz
044 016 9249
tiia@silia.fi