Kesän sisältövinkit someen

Läsnäolo somessa on ihan yhtä tärkeää kesällä, kuin muinakin vuodenaikoina. Kokosimme vinkit sosiaalisen median sisältöihin, jotka uppoavat yleisöön erityisesti kesälomien aikana. Voit katsoa vinkit myös videolta.

 

1. Auta kesätyöntekijöitä onnistumaan somessa

Samoin kuin kivijalkaliikkeessä kaivataan osaavaa myyjää, myös somen äärestä haetaan asiakaspalvelua myös kesällä. Vaikka vakiojengi olisikin lomilla, huolehdi osaava henkilö ylläpitämään ja päivittämään somekanavia kesällä.

2. Tietävätkö kanaviesi seuraajat oikeasti, keitä te olette?

Aina ei ole pakko keksiä uusia sisältöjä. Rauhoitu kesällä viestimään perusasioista: keitä te olette ja mitä yrityksenne tekee

3. Dokumentoi arjen tekemistä someen

Dokumentoi suunnittelua, arjen tekoja, elämää työpaikalla. Kesä on erityisen hyvä aika harjoitella tällaista sisällöntuotantoa, sillä asiakasta on erityisen kiva pyytää yhteiskuvaan, kun aurinko paistaa!

4. Tutkimusten mukaan somen käyttö ei vähene kesän ja lomien aikana

Kesän aktiivisuus somessa kannattaa! Heinäkuussa kanaviin kannattaa laittaa hyväntuulista sisältöä, johon on kiva palata myös myöhemmin. Elokuussa taas kannattaa julkaista sellaisia asioita, jotka kutsuvat ihmiset takaisin kaupunkiin, työpaikalle ja työmoodiin.

5. Näkyyhän tapahtumakumppanuutenne ja sponsorointinne somessa nyt?

Ihmiset ovat lomien aikaan vastaanottavaisia somessa ja ajankohtaisuus puree aina. Jos siis olette jonkin kesätapahtuman tai muun häppeningin sponsori, kertokaa siitä monipuolisesti somessa nyt kesällä (eikä vasta vuoden päätteeksi).

 

Ja jos olet lomalla, niin ole lomalla! Tsekkaa, että somen äärellä on joku ja laita itse ilmoitukset pois päältä. Ihanaa kesää!