Selfieitä firman someen

Ihminen kiinnostaa aina, kaksi ihmistä kiinnostaa tuplasti!

Tällä videolla Tiia ja Johanna napsivat kuvia Instagramiin! Syitä on monia, esimerkiksi hyvä valo ja tapahtumaosallistuminen. Eipä siihen kummempaa syytä tarvita! Enää ei tarvitse kuin keksiä Instagramiin naseva kuvausteksti.

Oman firman some jää someduunareilla usein muun tekemisen jalkoihin, ja omat sisällöt tuottavat tuskaa: miten ottaa kivoja kuvia someen, kun oma työ näyttää lähinnä läppärin, puhelimen, kahvikupin ja toimistopöydän erilaisilta yhdistelmiltä?

Ihminen kiinnostaa somessa aina, joten ei muuta kuin huulipunat kohdilleen ja nappailemaan kesäselfieitä! Hashtag Moët!

PS. Millaisia kuvatekstejä me laitamme Instagram selfieihin? Tsekkaa täältä ja ota seurantaan, niin näet meidän hurmaavia hymyjä ja pusuja useamminkin!