Videoita älypuhelimella -koulutus

”Koulutus oli innovatiivinen ja virkistävä, sillä siinä käsiteltiin videoiden tekoa ja editointia some-näkökulmasta ja kanavakohtaisesti, ei välineet edellä.” – Janne Kettunen, Lastensuojelun Keskusliitto

Kaikissa sosiaalisen median kanavissa dominoivat nyt videot: Instagram Stories, Facebook Live ja Facebookin, Twitterin ja LinkedInin aikajanalla julkaistut, kevyesti toteutetut videot. Someen sopivia videoita voi tehdä ketterästi myös itse!

Somevideoihin kannattaa panostaa nyt, sillä Facebookissa videosisällöt sitouttavat 135 % enemmän yleisöä kuin valokuvat ja asiakas katsoo neljä kertaa mieluummin tuotevideon kuin lukee tuotteesta tekstin. Videoita tehdään eri tarkoituksiin, eri laatutasoilla ja eri kalustoilla. Älypuhelimilla saa ensinnäkin kuvattua hyvinkin laadukasta materiaalia ja kevyesti tuotetuille videoille on paikkansa sosiaalisessa mediassa.

Koulutus sopii henkilöille, joka

  • ylläpitää yrityksen tai organisaation sosiaalisen median kanavia.
  • tuntee somekanavat eli jolla on perustiedot Facebookista ja Instagramista.
  • haluaa oppia kuvaamaan ja editoimaan videoita omalla älypuhelimella!

Sisältö

  • Millaisia ovat toimivat somevideoiden sisällöt?
  • Miten kuvaan videoita älypuhelimella?
  • Miten editoin videoita älypuhelimella?

 

 

Koulutuksessa jokainen kuvaa ja editoi yhden oman, sosiaalista mediaa varten tehdyn videon!

Koulutuksen kesto on sovittavissa 4 – 8 tuntiin koulutuksen painotuksien mukaisesti. Myös kahden päivän koulutukset ovat mahdollisia, joissa opetellaan editointia tietokoneella.

”Koulutus oli innovatiivinen ja virkistävä, sillä siinä käsiteltiin videoiden tekoa ja editointia some-näkökulmasta ja kanavakohtaisesti, ei välineet edellä.” 

 

 

Videokoulutuksessa pyritään ryhmäohjauksen lisäksi yksilölliseen opastukseen, jos ryhmäkoko sen sallii. Jokaisella osallistujalla tulee olla oma kuvauslaite mukana: mobiili on riittävä, eli älypuhelin käy hyvin!

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Johanna Hytönen, johanna@silia.fi, 040 167 9885

 

Vinkit älypuhelimella kuvaamiseen: