Yrityksen some-kanavan ylläpito

Anna meidän ottaa haltuun sosiaalisen median kanavasi tai anna jonkin kampanjan tai teeman päivitystyö meidän huoleksemme. Voimme toimia yrityksen pitkäaikaisena apuna sosiaalisen median tekemisessä tai auttaa alkuun omassa tekemisessä.

 

Suunnitelma ja konsepti

Luomme suunnitelman ja konseptin yrityksen liiketoiminta- ja viestintätavoitteiden pohjalta. Työtä alustetaan yhteisellä lyhyellä palaverilla, jota johdattavat Siliän luomat taustakysymykset.

Konsepti sisältää:

  • Visuaalinen tarina ja teema
  • Kohderyhmäanalyysi
  • Sisältöstrategiat (kahteen kanavaan)
  • Tapa viestiä eri kanavissa, tone of voice
  • Ohjeistukset muille ylläpitäjille
  • Konseptin kirjallinen dokumentointi

Hinta: 3 400 € + alv 24 %

 

Workshop

Yrityksen sosiaalisen median parissa työstentelevien yhteisessä workshopissa sovitaan ja suunnitellaan sosiaalisen median kehittäminen. Etsitään julkaisuille yhteinen ilme ja käydään läpi ajankohtaiset sometrendit. Tavoitteena on yhtenäistää tekemistä, päästä parempiin tuloksiin ja kasvattaa liikevaihtoa!

Workshopin kesto on kaksi tuntia. Siliä fasilitoi workshopin, tutustuu yrityksen kanaviin etukäteen, hahmottelee kohderyhmiä ja valmistautuu käymään suunnitelman osallistujien kesken läpi.

Hinta: 2 500 € + alv 24 %

 

Sisällöt ja julkaisu

Suunnittelun, konseptin ja yhteisen workshopin pohjalta syntyy sisältösuunnitelma ja aikataulu sosiaalisen median julkaisuille. Siliä tuottaa julkaisut ja julkaisee materiaalin sovitusti kahdessa kanavassa. Seuraamme valittuja mittareita, opimme niiden pohjalta ja pidämme tiiviisti yhteyttä asiakkaaseen.

Hinta: alkaen 1 175 € + alv 24 % / kuukausi (Huom! Ehtona on kohdan 1 toteutuminen. Sopimus tehdään vähintään kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan. Hinta ei sisällä mainosbudjettia.)

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Johanna Hytönen, johanna@silia.fi, 040 167 9885