Videokoulutus vloggaajille

Mikään ei ole niin hyvä tapa tuoda esille yrityksen asiantuntemusta, kuin kertoa siitä omin kasvoin ja sanoin! Tulevaisuudessa tärkeimmät vaikuttajat tulevat yrityksen omista riveistä, firman sisältä. Nämä brändilähettiläät ovat parhaita tahoja kertomaan teidän asiantuntemuksestanne, luotettavuudestanne ja aitoudestanne.

Vloggaminen eli videobloggaaminen

 • vahvistaa luottamusta ja läpinäkyvyyttä asiakassuhteissanne
 • tuo esille yrityksen arvoja ja kulttuuria
 • parantaa mielikuvaa maailman parhaasta työpaikasta
 • auttaa löytämään uusia asiakkaita ja sitouttaa vanhoja
 • vahvistaa vuoropuhelua asiakkaiden kanssa
 • tekee yrityksestänne helpommin lähestyttävän ja ymmärrettävämmän
 • helpottaa viestintää sisäisesti

Siliän videoblogikoulutus

Videoblogikoulutus kestää kuusi kuukautta. Koulutus maksaa 2 925 euroa + alv 24% per kuukausi. Tarvittaessa videoblogikoulu-kokonaisuutta räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan lyhyistä sparrauksista pidempikestoisiksi koulutusjaksoiksi.

Vlogikoulu_tuotekortti_lyhennetty (1)

 

Teemme vloggauksen aloittamisen teille helpoksi!

Siliä auttaa vloggauksessa alkuun helposti ja vaivattomasti. Autamme löytämään teille sopivan tavan vlogata: aiheet, tyylin ja keinot saada tehot irti vlogista. Fiksaamme kanavanne niin, että se löytyy helposti ja kerromme parhaat keinot, joilla asiakas johdetaan kaupoille. Opastamme, editoimme vlogit valmiiksi ja julkaisemme ne puolestanne. Opitte tekemisen kautta ja halutessanne voitte jatkaa vloggausta itsenäisesti tai Siliän kanssa.

Kenelle videoblogikoulu on tarkoitettu?

Videoblogikoulu on tarkoitettu yrityksen johdolle tai avainhenkilöille, kuten myyjille: heille, joiden halutaan kertovan yrityksen tarinaa joko talon sisäisesti tai osana ulkoista viestintää. Vlogikoulu sopii myös asiantuntijoille oman henkilöbrändin nostamiseen. Vlogikouluun voi osallistua yhdestä kolmeen henkilöä yrityksestänne.

Miten videoblogikoulutus etenee?

Vlogikoulu kestää puoli vuotta. Startin ja päätöspalaverin lisäksi koulutukseen kuuluu kolme yhteistä koulutus- ja vloggauskertaa, joista kahdessa koluttamassa on Siliän Senior Vlogger. Lopputuloksena syntyy kuusi valmista vlogia, ja jakelusuunnitelma, joka varmistaa, että ne tavoittavat yleisönsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä 6 kk:n vlogikoulu sisältää?

 1. Starttiworkshop + yrityksen liiketoimintatavoitteiden kartoitus + taustatutkimus
 2. Kanavan  löydettävyyden parantaminen ja optimointi (yksi asiakkaan valitsema kanava)
 3. Koulutuskerrat (3 kpl) Siliän Youtube-ammattilaisen johdolla. Kahdella kerralla mukana myös kouluttava vloggaaja. Tuotoksena kolme vlogia.
 4. Omatoimista vlogausta, josta Siliä editoi vlogit (3 kpl)
 5. Valmiita vlogit (6 kpl) käyttöönne + niiden julkaisu
 6. Jakelusuunnitelma videoille
 7. Suunnitelma työn jatkumisesta: yhteinen workshop

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Johanna Hytönen, johanna.hytonen@silia.fi, 040 167 9885

 

Videoblogikoulu voidaan paketoida myös osaksi laajempaa kokonaisuutta. Voimme esimerkiksi auttaa teitä seuraavissa:

 1. Videoblogin buustaus muissa sosiaalisen median kanavissa
 2. Lisävideoiden editointi
 3. Markkinointi- ja viestintäsuunnitelma
 4. Sosiaalisen median ylläpito kanavallenne
 5. Eurot irti somesta -koulutus